Menukaart
Voorgerechten
- Armeens BBQ brood LAVASH uit houtoven 8
- Bluefin Tuna Carpaccio Lu & Na 24
Bluefin Tuna, avocado, sesamzaad, soyasaus en wasabi.
- Charcuterie Plateau voor 2 personen 29
Selectie van verschillende ham, salami en kaassoorten, olijven, huisgemaakt bbq brood en honing.
- Steak Tartar 21
(Niet verkrijgbaar tijdens drukke momenten)
Klassiek bereide tartaar van Ossenhaas. Met verse truffel + 5,00 euro.
- Bruschetta Lu & Na 11
Verrassing van de chef.
- Tropicale Gamberoni 16
Mango, avocado, paprika, komkommer, tomaten en gamba’s met dressing.
- Carpaccio 19
Carpaccio van Ossenhaas met Parmezaanse kaas. Met verse truffel + 5,00 euro.
- Vegetarian Tartar 16
Tartaar van verschillende groenten van de barbecue en Parmezaanse kaas.
Chef’s BBQ Selection
We werken uitsluitend met grasgevoerde black Angus runderen uit Australië en Iberico varkens uit het zuiden van Spanje.
Alle hoofdgerechten worden geserveerd met verschillende garnituur groenten van de barbecue en aardappels uit de houtoven.
- Picanha 39
Picanha is het staartstuk van een rund.
- Lady Steak (Ossenhaas) 35
Heren opgelet, alleen voor de dames!
- Bresse Chicken Thighs (Kippendijen) 29
Deze zeer speciale scharrelkip is beter bekend onder de naam Poulet de Bresse. Dit speciale ras is vernoemd naar de streek La Bresse in Frankrijk waar de kippen opgroeien. Het Franse klimaat van het Bressegebied en de unieke voeding zorgt ervoor dat deze kip door topkoks over de hele wereld wordt gewaardeerd om haar excellente kwaliteit. De rust, ruimte en het klimaat zorgen voor een perfect langzaam groeiende kip. De dieren krijgen naast tarwe en maïs ook gekoelde botermelk. Dit geeft het vlees een zachte structuur en een malse smaak.
- Iberico Presa 39
Iberico Presa is een heerlijk mals stuk vlees afkomstig uit het deel tussen de nek en de schouder van het Iberico varken. Het Ibérico varkensras staat bekend als het beste ras ter wereld, Iberico vlees wordt ook wel gemarmerd vlees genoemd, en het zorgt ervoor dat het vlees buitengewoon smaakvol is. De marmering van Ibéricovlees is een klasse apart van dat van andere varkenssoorten. Niet voor niets wordt het Ibérico ras ook wel de ‘Wagyu’ onder de varkens genoemd. Een must try voor de fijnproever.
- Japanse Wagyu Ribeye Dagprijs
A5+ BMS 11/12 World best BMS marbing score.
0nze Japanse Wagyu uit twee prefecturen in Japan: Kagoshima en Okuda. De Kagoshima Wagyu staat bekend als de beste Wagyu ter wereld. Dit ras staat bekend om de zeer hoge marmering, waardoor het vlees heerlijk zacht en sappig is. De Ninja Wagyu uit Okuda is een 100% vrouwelijk ras en staat bekend om de ongeëvenaarde zachtheid van het vlees. Beide herkomsten zijn een genot om te eten en worden door topchefs over de hele wereld gebruikt.
- Ribeye Steak 42
Ribeye steak is gemarmerd rundvlees afkomstig van de rib van een rund, maar zonder het bot, met een beetje vet doorregen.
- Ossenhaas Steak 69
Ossenhaas wordt gezien als het meest malse en zachte stuk vlees van een rund.
- BBQ Sharing Platter vanaf 2 personen 49 p.p.
Vanaf 2 personen, verrassings BBQ selectie van de chef (mix van premium meat).
- Lu & Na Signatuur Steak Dagprijs
Vanaf 2 personen.
- Bistecca alla Fiorentina Dagprijs
De koningin van de Italiaanse vleesgerechten: bistecca alla Fiorentina. Het gerecht wordt bereid uit het vlees van jonge ossen van het rund. De oorsprong van de specialiteit ligt in de Toscaanse stad Florence.
- Tomahawk Dagprijs
Het lange bot geeft de Tomahawk steak een robuuste uitstraling en komt het best tot zijn recht wanneer het wordt bereid op de barbecue. Deze steak wordt ook wel de Rolls-Royce onder de BBQ genoemd.