Over Lu&Na

Wie zijn we?

Welkom bij Lu & Na, een plek vol vuur, passie en gastvrijheid.
Na jarenlange ondernemerservaring komt hier alles voor ons samen. In dit restaurant proef en voel je de liefde voor de houtskoolbarbecue, Napolitaanse pizza en onze wereldse blik.Onze roots liggen in Armeniƫ, een basis voor onze gastvrije benadering en de pure gerechten. Maar ook onze gerenommeerde chef en pizzabakker uit Italiƫ leveren een belangrijke bijdrage aan de ambachtelijke smaakbeleving.Iedere dag blijven we ontwikkelen en zijn we op zoek naar de ultieme combinaties.

We nemen u graag mee op deze ontdekkingsreis. Informeer gerust naar de mogelijkheden bij onze bediening en geniet!En mocht u zich afvragen waar de naam Lu & Na vandaan komt? Die komt van Luizy en Nancy, onze allergrootste rijkdom, onze dochters.

Arman & Anahit

Onze passie

Bij Lu&Na werken we intuĆÆtief met vuur... De keuken wordt volledig aangedreven door houtvuur, alles wordt live klaargemaakt. We verbranden dagelijks verschillende hout- en houtskoolsoorten om onze bereidingen zo authentiek mogelijk te houden. Terug in de tijd toen er nog geen stroom en gas was. Onze keuken is open, waardoor onze gasten een duidelijk zicht hebben op de actie in de keuken met zicht op de barbecue en de Na- politaanse houtoven. Het is belangrijk voor ons om gasten mee te nemen in onze wereld. Om ze te laten zien hoe eenvoudig koken kan zijn en hoe goede, eenvoudige ingrediĆ«n- ten geweldig kunnen worden wanneer ze worden gebarbecued boven een houtvuur. Ons team is gefascineerd door vuur; ons doel is om mensen een andere eetervaring te bieden dan in de rest van Nederland. Het Lu&Na principe is emotie, ziel. Team Lu&Na is ontstaan puur op karakter, puur met de juiste mensen op de juiste plekken.

Sfeer impressie